Εστιατόριο

Κάθε μέρα απο τις 09:30 – 00:00

Εστιατόριο Des Roses

Μεσογειακή διατροφή με γεύσεις Πηλίου

Οργανώσαμε μια πολύ γευστική και υγιεινή κουζίνα, αφού χρησιμοποιούμε κυρίως τοπικά και φρέσκα προϊόντα, και ανασύραμε παλιές τοπικές συνταγές για να δημιουργήσουμε μια διαφορετική αίσθηση γεύσεων.
Φροντίσαμε να μαζέψουμε συνταγές Ελληνικής κουζίνας, του Πηλίου και τις τα οικογενειακά μυστικά από την Αίγυπτο ώστε να εμπλουτίσουμε το μενού μας, με κάτι διαφορετικό που μας κάνει πραγματικά να ξεχωρίζουμε από τα κοινά εστιατόρια. Η βάση της κουζίνας μας είναι η μεσογειακή διατροφή με έμφαση στα φρέσκα λαχανικά και φρούτα, στα ολόφρεσκα ψάρια και στα ντόπια κρέατα και πουλερικά.

Ορεκτικά

Χειροποίητα, σπιτικά

Σαλάτες

φρέσκες λαχταριστές

Κρεατικά και πουλερικά

ζουμερά ντόπια

Ψάρια και θαλασσινά

φρέσκα ημέρας

Επιδόρπια

σπιτικά οικολογικά

Ροφήματα και ποτά

βιολογικά παραγωγής μας

Υγιεινό πρωινό

Ένα διαφορετικό πρωινό

Ακόμα κι αν γνωρίζετε ότι ένα υγιεινό πρωινό έχει πολλά οφέλη, μπορεί να μην είστε σίγουροι για το τι ακριβώς πρέπει να περιλαμβάνει ένα υγιεινό πρωινό. Εμείς στο ξενοδοχείο Des Roses δίνουμε μεγάλη σημασία και προσφέρουμε υγιεινές επιλογές στους επισκέπτες μας.

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ Υγιεινό πρωινό?

Αποτελείται μόνο από βιολογικά προϊόντα χωρίς χρωστικές ουσίες.

Ο κατάλληλος συνδυασμός των προϊόντων με υψηλές θρεπτικές αξίες αποτελούν ένα καινούργιο είδος πρωινού γεύματος και αντικαθιστούν τις συνηθισμένες γεύσεις με πιο καινούργιες και πιο απολαυστικές.

Η ΔΙΑΦΟΡΑ

Στο υγιεινό πρωινό προσφέρουμε στέβια αντί για ζάχαρη, την φυσική βανίλια για άρωμα, τσάι βουνού και βότανα.

Στο πρωινό χρησιμοποιούμε μόνο βιολογικές πρώτες ύλες (λάδι, αλεύρι, βότανα κλπ), όλα τα εδέσματα και ροφήματα είναι σπιτικής παρασκευής, δεν περιέχουν γλουτένη και είναι κατάλληλα για διαβητικούς και δίαιτες.

προϊόντα δικής μας παραγωγής

ΚΕΡΑΣΜΑ

Επίσης στο χώρο του εστιατορίου έχουμε και ένα εκθετήριο με τοπικά προϊόντα δικής μας παραγωγής όπως το κόκκινο κρασί μας «ΚΕΡΑΣΜΑ», τις μαρμελάδες μας, τα λικεράκια μας, και τα γλυκά κουταλιού μας.