Τα σαπούνια μας

Η ενασχόλησή μας με το σαπούνι

Αυτή την τελευταία δραστηριότητα, την τέχνη παραγωγής σαπουνιού που κληρονομήσαμε από την γιαγιά μας Βικτώρια στη Αίγυπτο και μετά στην Ελλάδα, την αναπτύξαμε σε νέα επαγγελματική δραστηριότητα, σε νέα επιχείρηση, με την επωνυμία Pelion natural soap δηλ. παράγουμε φυσικό χειροποίητο σαπούνι με πιστοποίηση ως βιολογικό προϊόν – καλλυντικό (eco-bio cosmetic).

Τα σαπούνια παράγονται με την ψυχρή διαδικασία σαπωνοποίησης, μέθοδος που υπερέχει της θερμής, με αποδεδειγμένα πλεονεκτήματα.

Με την ψυχρή μέθοδο, η γλυκερίνη και το νερό που παράγεται κατά την διάρκεια της σαπωνοποίησης, κατακρατούνται, δεν αποβάλλονται και αποτελούν πραγματικά το ιδανικότερο στοιχείο ενυδάτωσης του δέρματος. Αυτά σε συνδυασμό με την υπερλίπανση, το υψηλής ποιότητας βιολογικό ελαιόλαδο, τα φυσικά εκχυλίσματα από φαρμακευτικά αρωματικά φυτά και βότανα, όπως το χαμομήλι, το δαφνέλαιο, το δενδρολίβανο, τη λεβάντα, το μύρο, το τριαντάφυλλο, το ευεργετικό κατσικίσιο γάλα και το θεϊκό γάλα γαίδούρας, δημιουργούν άριστα προϊόντα για τον σημερινό ταλαιπωρημένο άνθρωπο.

Πιστεύουμε ότι αυτά τα αγνά υλικά, με την δικιά μας πατενταρισμένη ψυχρή μέθοδο παρασκευής σαπουνιού, αποτελούν μια αυξανόμενη αντίσταση – παραγωγών/καταναλωτών- στην αθρόα χρήση επικίνδυνων χημικών που γίνεται τόσο στα καλλυντικά όσο και στη διατροφή μας.

Σήμερα τα σαπούνια μας κυκλοφορούν τόσο στην Ελλάδα, σε καταστήματα με βιολογικά προϊόντα, φαρμακεία, στα Hondos center, όσο και στο εξωτερικό σε επιλεγμένες εταιρείες καλλυντικών.

Ενημερώνουμε τους αγαπητούς μας πελάτες  ότι το “Ξενοδοχείο Των Ρόδων” βρίσκεται σε  προσωρινή παύση λειτουργίας   λόγω των  καταστροφών στις βασικές υποδομές του Ξενοδοχείου μας, από την πλημμύρα του “DANIEL” στις 04. 09.23. Ευχαριστούμε δε όλους,  όσους μας συμπαραστάθηκαν ηθικά αλλά και οικονομικά σε αυτές στις δύσκολες στιγμές που περνάμε.

 Σας αγαπάμε όλους, και ελπίζουμε να είμαστε σύντομα μαζί.

Οικογένεια Δόβα, Νίκος, Γιάννα, Γιάννης, Θωμάς.

We inform our dear customers that the ‘Rose Hotel’ is temporarily closed due to damage to the basic infrastructure caused by the flood of ‘DANIEL’ on September 4, 2023. We thank everyone who’s supported us morally and financially during these difficult times we’re going through.

We love you all, and we hope to be together soon. Dova’s Family: Nikos, Gianna, Giannis & Thomas