Το ξενοδοχείο

Σχετικά με εμάς

Το Ξενοδοχείο Des Roses βρίσκεται στον παραθαλάσσιο οικισμό Πλατανιά στο Νότιο Πήλιο, μόλις 100 μ. από την παραλία του Αιγαίου.

Θέλουμε να πιστεύουμε πως η ιδανική τοποθεσία του ξενοδοχείου, το γραφικό περιβάλλον, αυθεντική ατμόσφαιρα και η πενηνταετής οικογενειακή μας εμπειρία στην τουριστική φιλοξενία, θα σας χαρίσουν μια ευχάριστη και αξέχαστη διαμονή στο Νότιο Πήλιο.

Ο στόχος μας

Στόχος μας είναι, μέσα από τις δραστηριότητες που προτείνουμε, δηλ. τον οικοτουρισμό, τα βιολογικά καλλυντικά και τα τοπικά αγνά προϊόντα: να στρέψουμε τους ανθρώπους στην Φύση και να δίνουμε στους επισκέπτες μας την δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά, το Πήλιο – την αυθεντική μας Ελλάδα καθώς και την πλούσια ιστορία της περιοχής μας.

Για τους πελάτες μας

Να περπατούν στα όμορφα μονοπάτια με τα βότανα και τα φαρμακευτικά φυτά και τα διάσπαρτα με ιστορικά και θρησκευτικά μνημεία, να συμμετέχουν στις διαδικασίες συλλογής, συγκομιδής και παραγωγής των βιολογικών μας προϊόντων και μέσα από όλα αυτά προπάντων, με σεβασμό να προστατεύουν το φυσικό περιβάλλον, το οποίο είναι ο και ζωτικός μας χώρος, για όλους εμάς και τα παιδιά μας.

Οι υπηρεσίες μας

Το Ξενοδοχείο αποτελείται από 14 επιπλωμένα διαμερίσματα, τα οποία διαθέτουν:

Κουζίνα

Κουζίνα με όλα τα απαραίτητα σκεύη και ψυγείο με mini bar

Τηλεόραση

Κλιματισμός

Ψύξη-θέρμανση

Υπηρεσία δωματίου

από 08.00’ έως 20.00’

Υπηρεσία αφύπνισης

Μεταφορά αποσκευών πελατών

Η υποδοχή του Ξενοδοχείου είναι ανοικτά από 07.00 – 00.30

Η αλλαγή των σεντονιών και πετσετών στα διαμερίσματα γίνεται δύο φορές την εβδομάδα. Η καθαριότητα όλων των υπόλοιπων χώρων γίνεται καθημερινά.